fc hunedoara – becicherecul mic 1 – 2 ( 0 – 1 )

FC Hunedoara a pierdut astăzi în fața liderului seriei, Becicherecu Mic, scor 1-2. Golurile au fost marcate de Șoit, respectiv Silaghi și Negruț.
Partida a debutat într-un mod antrenant, cu multe dueluri bărbătești și cu faze de poartă, însă acestea nu au fost fructificate. Minutul 12 a adus însă deschiderea de scor, jucătorul oaspete, Silaghi, înscriind cu capul, surprinzându-l pe portarul Raț pe picior greșit. Ambele echipe au încercat să pună accent pe faza ofensivă, dar ocaziile mai mari au aparținut oaspeților, în ciuda faptului că hunedorenii erau conduși. Faza primei reprize au consemnat-o timișenii, care au reușit să înscrie încă o dată, în urma unei faze impresionante, în care pasele succesive ale acestora au funcționat de minune, însă din nefericire pentru ei marcatorul s-a aflat în poziție de offside, iar tușierul a semnalizat poziția afară din joc al acestuia. La cealaltă poartă, echipa noastră a reușit să ajungă în destule rânduri în preajma careului advers, însă i-a lipsit inspirația. Liderii campionatului puteau înscrie golul 2 înainte de pauză, trimițând cu capul la doar o palmă de bară.
După pauză, hunedorenii au fost mai prezenți în treimea adversă, iar răsplata nu a întârziat să vină, Șoit egalând la 1 în minutul 53, după o pasă lungă care l-a lăsat singur cu portarul advers. Șutul expediat de Șoit a lovit mai întâi bara, dar a sfârșit în plasă, din fericire pentru noi. La doar 7 minute după, formația din Becicherecu Mic a reușit să treacă din nou în avantaj în urma unui contraatac exemplar finalizat cu un șut expediat de Negruț asemănător celui izbutit de Șoit, bară-gol. În căutarea egalării, Pepenar printr-o foarfecă laterală și Șoit au trecut foarte aproape de gol, însă șuturile lor fie s-au dus la foarte mică distanță de poartă fie au fost respinse de portarul advers. Rămasă în 10 oameni după eliminarea lui Vîrtan, FC Hunedoara s-a dovedit incapabilă în a mai înscrie, luciditatea în jumătatea adversă lipsind aproape cu desăvârșire.
Așadar, Becicherecu Mic este momentan cu un picior în liga a doua, în timp ce hunedorenii, chiar dacă au arătat determinare și dorință în a câștiga (iar pentru lucrul acesta trebuie lăudat Romulus Gabor), au fost inferiori din punct de vedere valoric adversarilor de azi și rămân pe poziția a treia a clasamentului, la 12 puncte în urma liderului.

Romulus Gabor a trimis în teren următoarea echipă:
Raț – Al. Petresc, Homei, Găceanu, Vîrtan – Pepenar, Vajda, Bratimă, Șoit – Lintaru, Dîrvaru. În repriza a doua au mai intrat Bodea, Muntean, Nicula și Suciu în locurile lui Bratimă, Petresc, Lintaru și Găceanu.

acelasi talantat FULL – HD …….aceleasi multumiri !

sa speram ca va veni vremea cand articolele profesioniste care le scrii sa fie citite cu viu interes de mii de suporteri hunedoreni

a_c

fc hunedoara – pandurii 2 tg, jiu

FC Hunedoara a învins astăzi formația satelit a echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1, în al treilea meci din play-off, și totodată primul disputat pe teren propriu. Golurile au fost înscrise de Șoit și Pepenar, respectiv Constantin.
În începutul meciului, inițiativa a aparținut grupării hunedorene, jocul desfășurându-se în viteză, cu multe mingi care au căutat poarta adversă, fapt ce a dus la deschiderea scorului, reușită de Șoit, în minutul 13. Jocul destul de bun al gazdelor a continuat și după înscrierea golului, urmând o dublă ocazie, în care Lintaru și Zdrîncu au fost aproape de gol, ultimul lovind bara. Din păcate, la câteva minute după această fază, Zdrîncu a părăsit terenul, accidentat. A mai urmat încă o ocazie mare pentru FC Hunedoara, Homei trimițând cu capul la doar o palmă de bară. Pe finalul primei reprize, gorjenii și-au întețit atacurile, iar egalarea binemeritată a venit în minutul 44, în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, mingea fiind expediată superb la colțul lung. Un șut grozav, dar care putea fi parat printr-un plasament mai bun al portarului nostru, Raț.
Repriza a doua început cu un atac periculos al gazdelor, dar după această situație de gol, oaspeții au preluat controlul asupra jocului și au presat asupra careului hunedorenilor. Încet-încet, formația gazdă și-a revenit, insistând pe plan ofensiv cu precădere în flancuri, unul dintre atacuri soldându-se cu o centrare perfectă în careul mic, de unde decarul nostru, Pepenar, a reluat în plasă cu capul. Din acel moment, Pandurii II a încercat să atace egalarea, dar apărarea gazdă a rezistat cu brio, portarul Raț remarcându-se cu câteva intervenții bune.

Cu această victorie, FC Hunedoara a urcat pe locul 3 în play-off, însă cele 3 puncte se dovedesc a fi oarecum inutile, hunedorenii aflându-se la 9 puncte de primul loc, cu 7 etape înainte de finalul sezonului.

Romulus Gabor a aliniat la start următoarea formație:
Raț – Al. Petresc, Homei, Găceanu, Vîrtan – Pepenar, Vajda, Muntean, Șoit – Lintaru, Zdrîncu. Pe parcurs au mai intrat Suciu, Uibariu, Blaga și Ciucurescu, în locurile lui Zdrîncu, Lintaru, Uibariu, respectiv Pepenar. Uibariu a ieșit din teren la doar câteva minute după ce intrase pe teren, acuzând o accidentare.

AUTORUL ARTICOLULUI

FULL- HD            cu multumiri

FC HUNEDOARA – AFCM RESITA 5 – 0 ( 3-0)

FC Hunedoara a învins la scor formația FCM Reșița, scor 5-0, în ultima etapă a sezonului regulat. Golurile au fost înscrise de Uibariu, Lintaru, Dîrvaru x2 și Blaga.
Meciul a fost controlat în totalitate de formația gazdă, fiind vizibilă diferența de valoare dintre cele două echipe. După 20 de minute lipsite de ocazii, Uibariu a rămas singur cu portarul în urma unei pase bune trimise de Dîrvaru și a deschis scorul cu un șut la colțul scurt. 8 minute mai târziu, Lintaru avea să majoreze avantajul Hunedoarei, învingându-l din 6 metri pe portarul advers, cu o doză mică de șansă. Scorul avea să devină 3-0 peste doar 3 minute, când Dîrvaru a reușit să fructifice o pasă filtrantă venită de la mijlocul terenului, șutând la colțul lung, din interiorul careului mare. După pauză, același atacant, Dîrvaru, avea să realizeze dubla, în urma unei centrări de pe partea stângă. Pe finalul meciului, nou-intratul Blaga a reușit să înscrie cu capul, în urma unei centrări de calitate expediate de Bodea, din flancul stâng. În ultimele minute ale jocului, fundașul dreapta – Alexandru Petresc – putea să marcheze golul meciului, însă lobul de la aproximativ 25 de metri a fost respins în bară de portarul oaspeților.
Oaspeții au fost incapabili de a pune în pericol poarta apărată de Dragotă, singura ocazie notabilă fiind un șut frumos din marginea careului, care a trecut la o palmă de bară.

Hunedorenii au arătat câteva momente foarte bune de joc, atât timp cât „au uitat” de stilul impregnat de Olariu, care presupunea foarte multe pase inutile în propria jumătate. Jocul dezinvolt din acest meci a adus unele faze bune, în care s-au văzut meritele lui Romulus Gabor, care a trimis în teren următoarea echipă:

Dragotă – Al. Petresc, Homei, Bratimă, Bodea, Șoit, Gheorghiță, Munteanu, Uibariu – Lintaru, Dîrvaru. Pe parcurs au mai intrat Blaga, Vajda, Pepenar și Lorincz, în locurile lui Uibariu, Munteanu, Dîrvaru, respectiv Șoit.

mii de multumiri autorului acestui text – FULL-HD

FC HUNEDOARA – MILLENIUM GIARMATA 1 – 2

FC Hunedoara a sfârșit învinsă, în meciul disputat pe teren propriu, astăzi, împotriva formației Millenium Giarmata. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-1, după un meci echilibrat, în care hunedorenii puteau obține un punct, dar fundașul dreapta, Petresc, a ratat un penalty în ultimele minute ale jocului.
Contrar cursului jocului, Călin a reușit să pună în avantaj formația vizitatoare, în minutul 5, cu un șut frumos de la aproximativ 20 de metri distanță de poarta apărată de Raț. Gazdele au încercat să restabilească egalitatea, dar Dîrvaru și Pepenar au ratat ocaziile notabile ale hunedorenilor. Mai mult, oaspeții și-au majorat avantajul în minutul 31, în urma unei lovituri de pedeapsă, prin Moroșan.
După pauză, partida a continuat în aceeași notă, cu formația gazdă dovedindu-se incapabilă de a-și crea situații de gol. În minutul 72, însă, Suciu a reușit să înscrie, fructificând, într-un final, presiunea exercitată de hunedoreni asupra porții adverse. Finalul meciului putea aduce egalarea, în urma unui penalty obținut în mod caraghios de formația gazdă, mingea ricoșând în mâna unui fundaș advers. Însă, Al. Petresc a executat deplorabil lovitura de la 11 metri, permițându-le oaspeților să plece cu toate cele 3 puncte de la Hunedoara.

Romulus Gabor a aliniat la start următoarea echipă:
Raț – Al. Petresc, Homei, Bratimă, Vîrtan – Șoit, Vajda, Gheorghiță, Pepenar – Lintaru, Dîrvaru.
Pe parcurs au mai intrat Suciu, Munteanu, Drăgan și Boldea, înlocuindu-i pe Lintaru, Vajda, Pepenar respectiv Vîrtan.

de FULL HD   caruia ii multumim si il mai asteptam cu astfel de comentarii competente !!!

SCRISOAREA A III A si restul luni

La un semn se da sentinta si ciocanul bate tare
Se rostesc pedepse grele, toate cu executare
S-a lasat tacere-n sala si pe hol-forfota multa
Iar suporterii p-afara fac matanii si exulta.

- “Tu esti Victor?” “-Da domnita!” “–Nu ti-e dor de varul tau?
Nu ti-e dor sa stai cu dansul la o tabla la bulau?”

- Orice gand aveti domnita si oricum impartiti anii
Sa nu-l luati de langa mine pe fratele meu Giovani

- Nu-l iau Victore, am grija, sezi frumos si fii pe pace
Patru ani am sa-ti dau tie iara frac-tu sase face”
Mai sunt niste luni acolo insa astea sunt detalii

Cad pe ganduri dintr-o data amandoi fratii Becali
Cum o sa-i primeasca lumea si baietii de acolo?
Oare vor putea sa-i scuipe si pe ei ca pe Manolo?
Vor putea sa-i mai injure, vor putea sa-i mai jigneasca
Cum faceau fiind afara si cu tara romaneasca?

Urmatorul la “tribuna” in papucii lui cu Steaua
Vine arogantul Meme fredonand in gand maneaua
Dar acum doar doua versuri el aminte isi aduce:
“Urca mama sus la cruce sa vezi duba cum ma duce”

- “Tu esti Stoica? –“Eu sunt doamna, sa ma duc langa patron?”
- “Du-te, dar sa-ti iei cu tine si cutia de carton
Si sa stii ca-n puscarie n-o sa poti lovi suporteri
Nici nu vei putea cu vorba sa-i jignesti ca pe reporteri
Ca acolo nu ai paza sa te apere ca-n loja
Si te-or tavali baietii dupa ce te-or da cu oja
Se vor bucura de tine, toti voinci unul si unul
Asadar ai mare grija daca vei scapa sapunul.

Dă să urce Padureanu dar se misca mai greu mosul
Si-nainte urca Borcea in sacoul lui cel rosu
Se cazneste sa stea teapan si sa nu isi piarda firea
Dar ii tremura tot corpul de chiar zici ca e Shakira

- “Tu esti Borcea?” –“Eu sunt doamna” –“Sase ani iti dau si tie
Ca te-asteapta in celula nasul tau de cununie
- “Dati-mi domana” –zise Borcea grav, cu toata importanta
- “Ca oricum mi-am facut viza de flotant langa Constanta”
Insa vestea il darama mai ceva ca un tsunami
Stie ca la Poarta Alba nu e chiar ca la Miami
Parc-ar lua niste pastille, ar mai bea niste mercur
Fiindca stie ce-l asteapta si va fi iubit in…

- “–Copos George. E in sala? Trei ani si opt luni. Primesti?
- “Da primesc raspunse Copos –Doamne cat de darnic esti!
Azi e pentru prima data dupa mult, foarte mult timp
Cand primesc ceva degeaba si nu dau nimic la schimb
Si nu vreau sa par ironic nici sa fiu fara obraz
Insa ma oftic ca Borcea a primit cel mai mult azi
Doamnelor judecatoare daca spuneti ca va pasa,
Fie-mi cu ingaduinta sa opresc caldura-n casa”
Desi atmosfera-i trista acum rade toata sala
- “Nu fiti rai, stiti cat consuma pe asa vreme centrala?
Si mai am o bucurie de ma dati langa Calatis
Patru ani de-acu-nainte o sa am trei mese gratis.

Pleaca spre bancute Copos, da sa urce Padureanu
Dar Popescu ii ia fata mai ceva ca lui Burleanu
Dar e abatut si palid, resemnat mai rau ca Iona
Consolandu-se cu gandul c-a jucat la Barcelona
- “Onorata asistenta sincer sa va spun ma doare
Ca voiam sa-l pun pe Nasu presedinte de onoare”

- Se-mbuneaza doamna Strambu, zice bland, privindu-l tandru
- “Fiti pe pace domn Popescu, vi-l aducem si pe Sandu
E si Copos, e si Borcea, Becali –varul si fratii
Puneti bazele acolo unei alte federatii
Vei putea juca si-acolo tot fundas. Ca erai tare
Si-o sa simti destul de multe intrari prin alunecare.

Pleaca abatut Popescu, plin de ganduri de tot soiu
Dupa el urca in boxa securistul de Netoiu

“- Onorata asistenta am gresit. Sunt vinovat
Dar stati numai sa il aflu p-ala care m-a turnat
Nu ma sperie pedeapsa insa e umilitor
Un mic turnator sa-l toarne pe un mare turnator
Dar il dibuiesc eu p-ala care-a vrut sa-mi faca felu
Si o sa-l urasc o viata, ca Sandu pe Mititelu
Dupa ce m-a votat lumea prin Prejoi si prin Sadova
Sa ajung sa-mi rada-n fata securistii din Craiova
Nu ma sperie pedeapsa ca ma stiu un tip corect
Cel mai mult ma deranjeaza lipsa asta de respect”

Astfel pleaca si Netoiu indelung privind in van
Si cu ajutor din sala urca-n boxa tata Jean
- “Luati loc domnul Padureanu, dumneavoastra sunteti Lordul?”
- “Eu eram, insa acuma nu ma mai ajuta cordul
Am imbatranit domnita, vremurile s-au schimbat
Nu mai sunt oameni de baza, n-ai cu cine face-un blat
Si mi-e rau distinsa doamna, imi e rau, va spun pe bune
Nici la blaturi cu Ceahlaul n-aveam asta tensiune”.
Iar sedinta se incheie, plina-i sala de reporteri
Sarbatoare nationala este azi pentru suporterii

Insa vad ca sunt multi oameni carora le pare rau
Ca de maine inclupatii vor ajunge la bulau
La Jilava, la Craiova, la Ploiesti sau chiar la Poarta
Dragi romani, in cazul asta, sincer ne meritam soarta
Bine ca-i vedeti pe astia niste sfinti fara de vina
Si-l bagati in puscarie p-al de fura o gaina
Bine ca-i sustineti p-astia care fura milioane
Si ii condamnati pe unii pentr-un pumn pe stadioane
Pe cei ce le plangeti soarta si tot spuneti ca va pasa
V-a-ntrebat candva Giovani dac-aveti paine pe masa?
Iar pe cei care sustineti ca e greu in puscarie
V-a-ntrebat Victor Becali dac-aveti bani de chirie?
Pe cei carora pe Copos il deplang ca si-a luat plata
V-a-ntrebat vreodata George de-aveti cu ce plati rata?
Pe cei ce-l sustin pe Meme care tot baga fitile
V-a-ntrebat vreodata Stoica dac-aveti bani de pastile?
Mai lasati televizorul si nu mai sustineti hotii
Sa infunde puscaria ca o merita cu totii
Si nu vreau sa seman teama, nici nu vreau sa te-nspaimant
Astazi i-au inchis doar p-astia, dar afara cati mai sunt?
Prin partide, prin comisii, prin politie, prin tara
Sunt destui hoti din pacate -si-astia inca sunt afara
Nu le plangeti voi de mila. Nici ei noua nu ne plang
Ori o sa muriti de grija cum mor cainii de drum lung

Va mai scriu ultima strofa. S-o retineti pe de rost
Cine ii sustine p-astia ori e hot ori este prost
Gata. Asta-i poezia. Dar mai am un vers si-nchei
Cui ii pare rau de astia sa se duca dupa ei

Sustinem Spiritul Corvinist! – Duminică, încurajăm juniorii Hunedoarei

juniori-A-fc-hunedoara-794x516Asociatia Suporterilor Corvinisti si membrii Peluzei Nord Hunedoara va invita sa ii incurajam impreuna pe tinerii fotbalisti care reprezinta municipiul in competitia fotbalistica rezervata categoriei lor de varsta.

Partida va avea loc duminică, 9 martie începând cu ora 12.00 pe terenul 2 din complexul sportiv Michael Klein.

Ne dorim ca scandarile, aplauzele si manifestarile noastre sa ii motiveze pe junii hunedoreni in dificila partida pe care o vor desfasura impotriva liderului CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu.

Vom demonstra ca stim sa ne unim in jurul sportivilor care poarta cu mandrie in piept simbolurile orasului nostru si ca sustinem neincetat adevaratul spirit corvinist.

Ultrasii din PNH se pregatesc astfel si cu acest prilej pentru meciurile in care vom putea striga din nou pe stadioane numele istoric care ne insufleteste – CORVINUL!

etapa 16

ET 16

.

Etapa Trecuta: Juniori FC Hunedoara - Pandurii Tg Jiu

Duminică , 9 martie - ora 12:00

Nume:
Parola:

| Inregistrare | Parola pierduta?